VVS montør

Tørring VVS & Pejsecenter A/S søger alsidig VVS montør

Leder du efter et attraktivt job inden for VVS branchen? Hos Tørring VVS & Pejsecenter får du en solid arbejdsplads med gode kolleger, varierende opgaver, jobsikkerhed og familievenlige arbejdstider.

Tørring VVS & Pejsecenter er inde i en stærk udvikling. Vi har mange, spændende og varierede opgaver i ordrebogen. Derfor søger vi en dygtig og kvalitetsbevidst VVS montør, der ønsker at arbejde med både større VVS projekter og mindre serviceopgaver hos private.

Hvem er du?

I Tørring VVS & Pejsecenter sætter vi en ære i altid at aflevere et kvalitetsresultat til tiden. Det giver nemlig høj medarbejdertilfredshed og ikke mindst glade og tilfredse kunder.

Derfor forventer vi:

  • at du er serviceminded
  • at du kan arbejde selvstændigt
  • at du er stabil og pligtopfyldende
  • at du er loyal
  • at du kan samarbejde
  • at du har mod på en afvekslende hverdag med forskellige udfordringer

Om Tørring VVS & Pejsecenter A/S

Tørring VVS og Pejsecenter udfører alle arbejdsopgaver inden for VVS og blikkenslagerarbejde. Vi er specialiserede inden for grøn energi og udfører alle opgaver med faglig stolthed og i tæt dialog med vores kunder.

Tørring VVS & Pejsecenter er en stabil og velfungerende virksomhed med 38 ansatte. Vi tilbyder et attraktivt job med spændende opgaver inden for VVS branchen og et godt team af dygtige kolleger. Mange af vores medarbejdere har været hos os i mere end 10 år, og vi håber, at du har lyst til at blive en del af vores stærke team.

Søg jobbet

Du søger jobbet ved at sende din ansøgning til csk@toerringvvs.dk.

Din ansøgning behandles naturligvis fortroligt.

Har du spørgsmål? Eller vil du gerne aftale et besøg på vores virksomhed?

Kontakt indehaver Claus Karlskov på 30 38 90 51.

Stilling ønskes besat hurtigst muligt.