Blikkenslager i Vejle

Hos Tørring VVS varetager vi alle former for blikarbejde for både private og erhverv. Vi ønsker at være din foretrukne blikkenslager, når tagrenderne skal repareres, kvisten skal beklædes, nye nedløb skal monteres eller noget helt tredje. Vores team af blikkenslagere har både kompetencerne, erfaringen og de rette materialer og værktøjer til at klare både mindre og større opgaver. Hos os er kvalitet og god service nogle af de vigtigste kerneprincipper, hvilket betyder, at vi altid møder vores kunder med et smil på læben. Vi går aldrig på kompromis med kvaliteten, hvilket sikrer dig et godt resultat hver eneste gang.

 

Vi er specialister i nybyg

Vores dygtige blikkenslagere har gennem tiden varetaget et utal af opgaver og blikarbejde ved nybyg, hvilket gør os specialister inden for området. Vi har både det store overblik samt sans for de mindste detaljer ved et nybyggeri, og vi klarer enhver opgave med stor grundighed, effektivitet og professionalisme. Ved at vælge en professionel og erfaren blikkenslager til at varetage diverse former for blikarbejde, er du sikret et resultat, der er udført som det skal. Dette er din sikkerhed for et godt, solidt og sikkert resultat, der holder i mange år og er æstetisk pænt.

 

Tøv ikke med at kontakte os!

Uanset hvilken type blikarbejde, du skal have udført, klarer vi opgaven hurtigt, grundigt og til konkurrencedygtige priser. Har du spørgsmål til vores ydelser, er du velkommen til at kontakte Tørring VVS på 75 80 15 20 eller toerringvvs@toerringvvs.dk. Med base i Tørring kører vi ud til kunder i store dele af Midtjylland, herunder blandt andet Give, Herning og Vejle, og vi lægger også gerne vejen forbi dig!

 

Spørgsmål?

Vi står klar til at hjælpe dig