Renovering

 

Vi renoverer stort som småt

Hos Tørring VVS a/s har vi efterhånden mange renoveringsprojekter bag os. Vi klarer både store og små renoveringsopgaver og ombygninger, og ingen opgave er hverken for kompleks eller for svær for os. Vi har desuden både kompetencerne og erfaringen til at stå for nybyggeri, og klarer enhver opgave professionelt og effektivt. Så uanset, om du drømmer om en udbygning/ ombygning af stuen, en renovering af badeværelset eller døjer med et sprængt vandrør, står vi klar med værktøjskassen og et stort smil.

Skræddersyede opgaver

Uanset om du selv har en formidabel idé til din nye tilbygning, renovering af baderum eller lignende, eller har brug for kyndig professionel rådgivning, sørger vi for individuelle og skræddersyede løsninger. Vi tager os god tid til at snakke med dig om opgaven, så projektet bliver som du ønsker og stilmæssigt passer ind i det resterende byggeri. Igennem solidt og professionelt håndværk samt et godt overblik, er vi hos Tørring VVS a/s i stand til at tilbyde høj kvalitet til de bedste priser. Vores effektivitet og grundighed afspejler sig således i prisen som i slutresultatet, så du altid står tilbage glad og tilfreds, efter vi har været forbi dig.

Din lokale renoveringsekspert

Søger du en pålidelig og effektiv håndværker til at løse store, såvel som små opgaver, står vi klar til at hjælpe dig. Med mange renoveringsprojekter og nybyggeri bag os blandt andet i Vejle, Give og Herning, ser vi frem til også at tilbyde dig et veludført stykke arbejde til den bedste pris. Kontakt os allerede i dag på 75 80 15 20 eller via vores kontaktside. Vi står altid klar til at give dig et uforpligtende tilbud samt med gode råd og vejledning til dit næste renoveringsprojekt.

 

Vi renoverer også badeværelser