Luft til vand varmepumpe

Et miljøvenligt alternativ til opvarmning af hus og brugsvand

Hos Tørring VVS A/S tilbyder vi det nyeste inden for bæredygtige energiløsninger, så du kan opnå en grønnere tilværelse i samarbejde med en professionel sparringspartner og installatør.

En luft til vand varmepumpe fungerer via to dele: en udedel og en indedel. Delen udenfor optaget luftens energi og sender det videre til din varmepumpe indenfor.

Herefter kan denne varmeløsning give varme til din bolig samt dit brugsvand hele året rundt for op imod 50% af det beløb, du finder på din nuværende varmeudgift.

 

Derfor skal du vælge en luft til vand varmepumpe

En luft til vand varmepumpe er en meget populær investering i den gennemsnitlige husholdning, og det er der gode grunde til.

Hos Tørring VVS A/S anbefaler vi ofte en luft til vand varmepumpe til kunder, der har et gammelt olie- eller gasfyr, eller som ikke har tilstrækkeligt haveareal til fx jordvarme.

Når det kommer til at vælge luft til vand varmepumpe fremfor en luft til luft varmepumpe er det allermest et spørgsmål om temperament.

En luft til luft varmepumpe kan ikke levere opvarmet brugsvand, som en luft til vand varmepumpe kan, og derfor finder mange det attraktivt at betale det ekstra for den komplette opvarmningsløsning. Generelt kan du forvente følgende fordele, når du vælger en luft til vand varmepumpe:

  • Du får en energiløsning med høj driftssikkerhed og nem betjening

  • Du får et sted mellem 3,5-5 gange så meget varmeenergi ud, som pumpen selv bruger i el-energi

  • Billigere og nemmere at etablere end jordvarme

  • En investering, der tjener sig selv hjem på relativt få år

  • En besparelse på op mod 50% sammenlignet med nuværende varmeregning

  • Et rigtig godt og prisbesparende match til boliger med vandbåren gulvvarme

  • En markant reduktion af din husstands CO2-aftryk

  • En energiløsning med en levetid på 12-15 år

 

Udskift gammelt olie eller gasfyr

– få tilskud fra Bygningspuljen

Udover den enorme personlige vinding, du er garanteret ved at skifte fra olie- eller gasfyr til en luft til vand varmepumpe, er du også med til at støtte den grønne omstilling.

Når du støtter den grønne omstilling ved at vælge en bæredygtig opvarmningsløsning som en luft til vand varmepumpe, vil du blive kompenseret for din indsats i form af et tilskud fra Bygningspuljen. Det er et tilskud, der er gældende frem til 2026.

Derudover er bæredygtig energioptimering en sikker vej til at øge din boligs nuværende salgsværdi – særligt hvis du omstiller fra et gammelt olie- eller gasfyr.

 

Kontakt os i dag og modtag et uforpligtende tilbud

Hos Tørring VVS A/S skal vores kompetencer altid komme dig til gode. Derfor er du naturligvis garanteret ganske uforpligtende og kompetent rådgivning, når du retter henvendelse til os.

Derudover giver vi gerne et realistisk og uforpligtende tilbud på din omstilling til en luft til vand varmepumpe i Østjylland, så der er helt klare linjer, inden vi aftaler jeres endelige pris.

Kontakt os på toerringvvs@toerringvvs.dk eller ring til os på 75 80 15 20 allerede i dag og bliv klogere på dine muligheder.

 

Godkendt VE installatør

Spørgsmål?

Vi står klar til at hjælpe dig