Luft til vand varmepumpe i Vejle

Et miljøvenligt alternativ til opvarmning af hus og brugsvand

Hos Tørring VVS A/S tilbyder vi det nyeste inden for bæredygtige energiløsninger, så du kan opnå en grønnere tilværelse i samarbejde med en professionel sparringspartner og installatør.

En luft til vand varmepumpe fungerer via to dele: en udedel og en indedel. Delen udenfor optaget luftens energi og sender det videre til din varmepumpe indenfor.

Herefter kan denne varmeløsning give varme til din bolig samt dit brugsvand hele året rundt for op imod 50% af det beløb, du finder på din nuværende varmeudgift.

 

Derfor skal du vælge en luft til vand varmepumpe

En luft til vand varmepumpe er en meget populær investering i den gennemsnitlige husholdning, og det er der gode grunde til.

Hos Tørring VVS A/S anbefaler vi ofte en luft til vand varmepumpe til kunder, der har et gammelt olie- eller gasfyr, eller som ikke har tilstrækkeligt haveareal til fx jordvarme. Læs evt. mere om jordvarme her.

Når det kommer til at vælge luft til vand varmepumpe fremfor en luft til luft varmepumpe er det allermest et spørgsmål om temperament.

En luft til luft varmepumpe kan ikke levere opvarmet brugsvand, som en luft til vand varmepumpe kan, og derfor finder mange det attraktivt at betale det ekstra for den komplette opvarmningsløsning. Generelt kan du forvente følgende fordele, når du vælger en luft til vand varmepumpe:

  • Du får en energiløsning med høj driftssikkerhed og nem betjening

  • Du får et sted mellem 3,5-5 gange så meget varmeenergi ud, som pumpen selv bruger i el-energi

  • Billigere og nemmere at etablere end jordvarme

  • En investering, der tjener sig selv hjem på relativt få år

  • En besparelse på op mod 50% sammenlignet med nuværende varmeregning

  • Et rigtig godt og prisbesparende match til boliger med vandbåren gulvvarme

  • En markant reduktion af din husstands CO2-aftryk

  • En energiløsning med en levetid på 12-15 år

 

Udskift gammelt olie eller gasfyr

– få tilskud fra Bygningspuljen

Udover den enorme personlige vinding, du er garanteret ved at skifte fra olie- eller gasfyr til en luft til vand varmepumpe, er du også med til at støtte den grønne omstilling.

Når du støtter den grønne omstilling ved at vælge en bæredygtig opvarmningsløsning som en luft til vand varmepumpe, vil du blive kompenseret for din indsats i form af et tilskud fra Bygningspuljen. Det er et tilskud, der er gældende frem til 2026. Læs mere om tilskud fra bygningspuljen her.

Derudover er bæredygtig energioptimering en sikker vej til at øge din boligs nuværende salgsværdi – særligt hvis du omstiller fra et gammelt olie- eller gasfyr.

 

Sådan fastsættes prisen for en luft til vand varmepumpe

Det er ikke muligt at sætte en fast pris for en luft til vand varmepumpe, som ville passe til samtlige kunder. Hvis du er interesseret i en luft til vand varmepumpe, anbefaler vi i stedet, at du kontakter os, hvorefter vi vil komme ud til din bolig og laver et prisoverslag til netop dig. Normalt kan man forvente at betale mellem 120.000-180.000 kroner for en færdiginstalleret luft til vand varmepumpe, og så er det naturligvis muligt at få tilskud fra Bygningspuljen, hvis du skifter fra et olie- eller gasfyr.

Når du vælger Tørring VVS som din samarbejdspartner, er du altid garanteret kompetent rådgivning samt et uforpligtende, skræddersyet tilbud. Vi afgør prisen for din luft til vand varmepumpe ved at se på faktorer som forbrug, areal og eksisterende forhold som fx din nuværende energiinstallation.

Derudover tilbyder vi også under besøget at foretage en energiberegning, så du ved, hvor meget du kan se frem til at spare ved at skifte til en luft til vand varmepumpe.

 

Montering af en luft til vand varmepumpe

Hos Tørring VVS samarbejder vi med kompetente og erfarne elektrikere, når vi monterer og installerer luft til vand varmepumper for vores kunder. I forbindelse med monteringen går vi i samråd med dig om at finde den rette placering og eventuelle ekstra tilføjelser som en platform til udedelen. Herefter tilslutter vores elektriker jeres luft til vand varmepumpe, og I er herefter klar til at høste frugten af at have valgt en bæredygtig og prisbesparende energiløsning.

 

Service af luft til vand varmepumper

Hos Tørring VVS tilbyder vi service på samtlige varmepumper fra Vølund. Det gælder både på de installationer, som vi selv har foretaget, men også de kunder, som har Vølund-produkter andre steder fra. En luft til vand varmepumpe kræver ingen vedligeholdelse udover et lovpligtigt, årligt eftersyn.

Når du får installeret din luft til vand varmepumpe fra Vølund gennem Tørring VVS, sørger vi for at ringe dig op én gang årligt, når det er tid til det lovpligtige eftersyn. Derudover er du naturligvis velkommen til at kontakte os, hvis du oplever problemer med din varmepumpe i løbet af året.

Indtil videre er det lovpligtigt med det årlige eftersyn, fordi der er mere end et kilo kølemiddel i den nuværende generation af varmepumper. Hvis der opstår lækager og dermed tab af kølemiddel, kan det foruden at påvirke driften af din varmepumpe nemlig også udgøre en miljømæssig risiko.

Den næste generation af varmepumper fra Vølund vil imidlertid erstatte denne risiko. De vil bruge et nyt slags kølemiddel og mængden vil være under et kilo. Derfor vil det med de nye varmepumper kun være nødvendigt med service to gange i løbet af de første fem år for at opretholde garantien. Vi vil naturligvis holde jer opdateret her på siden, når det bliver relevant med den nye generation.

 

Kontakt os i dag og modtag et uforpligtende tilbud

Hos Tørring VVS A/S skal vores kompetencer altid komme dig til gode. Derfor er du naturligvis garanteret ganske uforpligtende og kompetent rådgivning, når du retter henvendelse til os.

Derudover giver vi gerne et realistisk og uforpligtende tilbud på din omstilling til en luft til vand varmepumpe i Østjylland, så der er helt klare linjer, inden vi aftaler jeres endelige pris.

Kontakt os på toerringvvs@toerringvvs.dk eller ring til os på 75 80 15 20 allerede i dag og bliv klogere på dine muligheder.

 

Godkendt VE installatør

Spørgsmål?

Vi står klar til at hjælpe dig