Jordvarme i Vejle

En god og miljørigtig løsning på dit varmebehov 

Hos Tørring VVS A/S tilbyder vi det nyeste inden for grønne energiløsninger, så du kan opnå en mere bæredygtig boligprofil i samarbejde med fagligt kyndige og professionelle installatører. Jordvarme er på mange måder en enormt attraktiv løsning for boligejere, der ønsker en miljørigtig løsning til deres varmebehov. Jordvarme kræver en større installationsproces, men når dit jordvarmeanlæg er installeret, vil systemet udnytte solens opvarmning af jorden på din grund til at opvarme din bolig såvel som dit brugsvand.

Hos Tørring VVS A/S kan vi hjælpe dig trygt i mål med installationen af et jordvarmeanlæg, hvad end det er i forbindelse med nybyggeri eller som udskiftning af din nuværende energikilde.

 

Derfor skal du vælge jordvarme som din energiløsning

Jordvarme er en af de dyrere investeringer, når det kommer til installation af varmeanlæg. Det koster gennemsnitligt 150.000 kr. at anlægge et jordvarmeanlæg, men det er ganske forskelligt afhængigt af, om du vil have det installeret i forbindelse med nybyggeri eller i forbindelse med udskiftning. Til gengæld vil du over tid vinde enormt meget fra både et økonomisk såvel som et miljømæssigt aspekt. Her kan du få en indsigt i de fordele, der gør jordvarme til en fantastisk løsning på dit varmebehov:

  • Jordvarme er forholdsvis dyr varmekilde at få etableret, men du kan forvente at have tjent din investering hjem på blot 10 år
  • Du kan få energitilskud i forbindelse med at få anlagt jordvarme
  • Din varmeregning vil ikke være påvirket af energiprisernes udvikling
  • Du vil hurtigt spare op mod 40% på din varmeregning sammenlignet med et oliefyr
  • Jordvarme kræver minimal vedligeholdelse – filtret skal renses én gang årligt
  • Dit CO2-udslip nedsættes med op mod 70%
  • Din bolig vil stige i værdi

 

Så længe lever et jordvarmeanlæg

Et jordvarmeanlæg består primært af slanger samt en pumpe. Som udgangspunkt kan man forvente, at pumpen vil fungere helt optimalt i ca. 25 år, så længe du selv husker at rense den én gang årligt. Derudover er den gennemsnitlige levetid for slangerne mellem 50-100 år, hvilket er en fremragende garanti for et miljørigtigt varmeanlæg.

 

Kontakt os for at høre mere om dine muligheder

Hos Tørring VVS A/S har vi over årene kunnet levere jordvarmeløsninger til glade kunder i Give, Vejle og Herning, men vi står naturligvis til rådighed i hele Danmark. Du må endelig rette henvendelse til os, hvad end det er i forbindelse med rådgivning, et uforpligtende tilbud eller generelt spørgsmål. Vores kompetencer er ment til at komme dig til gode, så vi ser frem til at høre fra dig på hhv. telefonnr. 75 80 15 20 eller gå til vores kontaktside.

Spørgsmål?

Vi står klar til at hjælpe dig