Jordvarme - en god og miljørigtig løsning på dit varmebehov

Jordvarme er en meget fordelagtig økonomisk løsning i længden, så der er flere aspekter at glæde sig over. Med jordvarme, som energikilde til boligen, sparer du hurtigt op mod 40% på varmeregningen i forhold til et gammelt oliefyr.

Det kan være en stor investering at få installeret et jordvarmeanlæg, men vi er eksperter indenfor området og kan derfor vejlede dig, så du kender alle dine muligheder og tager dine beslutninger på det mest optimale grundlag.

Vi sætter en ære i at levere den høje kvalitet til særdeles fordelagtige priser. Med os får du en samarbejdspartner, der øger værdien af din jordvarme-investering ved hjælp af professionel rådgivning.

 

Kontakt os og hør mere om dine muligheder

Der findes mange forskellige muligheder med jordvarme. Der vil også være stor forskel på, om du skal have lagt jordvarme i forbindelse med nybyggeri eller du skal have udskiftet din nuværende energikilde.

Vi har over årene leveret mange jordvarme-løsninger til kunder fra Give, Vejle og Herning, men står naturligvis til rådighed i hele Danmark. Uanset om du er interesseret i en pris på jordvarme eller bare generel rådgivning om jordvarme, så er du altid velkommen til at kontakte os.

Hos Tørring VVS er vi eksperter på flere områder af grøn energi, så er jordvarme ikke lige løsningen for dig, kan vi også hjælpe dig med solvarme, eller varmepumper. Vi står klar med gode råd og et uforpligtende tilbud på netop dit projekt.

Vi ser frem til at høre fra dig.

Du kan kontakte os på telefonnr. 75 80 15 20 eller gå til vores kontaktside.

Spørgsmål?

Vi står klar til at hjælpe dig