Badeværelser

Vi kan varetage alle dele af arbejdet med nye badeværelser eller renoveringer. Derfor er vi de helt rette at kontakte, hvis du står og mangler en professionel og erfaren samarbejdspartner i forbindelse med renovering og nybyggeri på badeværelset.

Du kan betragte os som en seriøs samarbejdspartner på dit byggeprojekt, hvor vi kan tilbyde dig netop dét badeværelse, du altid har drømt om. Vi har udført mange forskellige typer badeværelser over årene og ved hvilke løsninger der er de mest hensigtsmæssige. Dette gælder både slutresultatet og den samlet pris for badeværelset.

Vi går altid op i en god fælles kommunikation, så vi kan udføre et solidt stykke arbejde som lever op til kundernes forventninger og ønsker. Vi har viljen og evnerne til at yde VVS-arbejde i højeste kvalitetsniveau til fordelagtige priser.​

Få et unikt badeværelse med fokus på detaljerne

Badeværelser skal i dag udtrykke noget personligt og derfor tager vi altid udgangspunkt i kundernes ønsker og behov. Vi står dog klar med god inspiration til farverige og moderne detaljer, som kan skabe et design med stilrene linjer og som netop matcher resten af boligen.

Vi har allerede mange vellykkede projekter med badeværelser bag os - blandt andet i Vejle, Herning samt Give. Du kan kontakte os på telefon 75 80 15 20 eller gå til vores kontaktside.

 

Vi ser frem til at gøre et stykke solidt arbejde for dig, som vi kan være stolte af!