Alt i VVS-arbejde

Ingen opgaver er for store eller små

VVS-afdelingen er leveringsdygtig indenfor installation, montering og servicering af alle former for vand-, varme-, ventilationsanlæg, fjernvarme, oliefyr, brændeovne, solvarme og naturgas til private, offentlige institutioner, professionelle bygherrer, industri og landbrug.

Vi lægger stor vægt på, at vores medarbejdere er veluddannede og fagligt rustet til at løse alle VVS-opgaver, hurtigt, sikkert og effektivt. Derfor opfordrer vi vores medarbejdere til at deltage i de efter- og videreuddannelseskurser, som vi i fællesskab finder relevante.

Vi bestræber os på at være på forkant med den nyeste viden indenfor vort område for på den måde at kunne tilbyde vores kunder den bedst mulige rådgivning. Vi opfatter vores kunder som samarbejdspartnere og lægger vægt på at lytte til deres idéer og forventninger for på den måde at nå de bedste resultater.

Vi stræber efter den højeste kvalitet i udførelsen af de VVS-opgaver vi løser og i de produkter vi anvender og efterlever de normer og regler, der stilles til kvalitetssikring i VVS branchen.

 

Godkendelsen af kvalitetstyringssystemet hos Tørring VVS & Pejsecenter A/S omfatter:

Servicearbejde på gasinstallationer og gasforbrugende udstyr omfattet af Gasreglementets afsnit A.

Spørgsmål?

Vi står klar til at hjælpe dig