Alt i VVS-arbejde

Hos Tørring VVS A/S er vores VVS-afdelingen leveringsdygtig indenfor alle former for VVS-arbejde. Det kan fx være installation, montering og servicering af alle former for vand-, varme-, fjernvarme og solvarme.

Ingen opgaver er til butik eller til små

Vi har en bred kundeskare og hjælper med glæde kunder både i det private, offentlige institutioner, professionelle bygherrer, industri og landbrug. Vores VVS-eksperter har nemlig både erfaringer og kompetencerne til at løse store såvel som små opgaver.

Veluddannede og erfarne VVS-eksperter

I vores firma lægger vi stor vægt på, at alle vores medarbejdere er veluddannede og fagligt rustet til at løse alle VVS-opgaver, hurtigt, sikkert og effektivt. Derfor opfordrer vi vores medarbejdere til at deltage i de efter- og videreuddannelseskurser, som vi i fællesskab finder relevante. På denne måde er du som kunde sikker på, at arbejdet bliver udført med et højt niveau af professionalitet, og at du hver gang får et resultat, der kan bruges til dine forventninger, sikkerhed og tidsplan.

Kundens krav er i højsædet

Som kunde er det naturligvis dig og din tilfredshed, der er det absolut vigtigste for os, og vi går derfor til hver eneste opgave, stor som lille, med lige stor grundighed. Vi opfatter vores kunder som samarbejdspartnere og lægger vægt på at lytte til deres idéer og forventninger til den måde at nå de bedste resultater. Hos Tørring VVS A/S er vores ideologi, at godt samarbejde og kommunikation er det bedste resultat. Vi kan også tilbyde vores kunder den bedste rådgivning og vejledning.

Vil du vide mere om VVS?

Vi stræber efter den højeste kvalitet i udførelsen af ​​de VVS-opgaver, vi hver dag løser for vores kunder og i de produkter vi anvender. Du kan være helt tryg ved at vælge os som samarbejdspartnere, da vi ved eneste opgave efterlever de normer og regler, der stilles til kvalitetssikring i VVS branchen. Dette er en sikkerhed for dig som kunde såvel som os som virksomhed. Med en placering i Tørring hjælper vi hver dag kunder i byer som Vejle, Give og Herning og kører også gerne ud til dig. Vil du vide mere om, hvad vi kan tilbyde dig, uanset om du er privat boligejer, ejer og virksomhed eller driver og landbrug, er du til hver og tid velkommen til at kontakte os på 75 80 15 20 eller via vores kontakttside . Vi besvarer med glæde dine spørgsmål og er heller ikke bleg for at komme med et uforpligtende tilbud, der passer til din opgave.

 

Læs blandt andet om renovering af badeværelser

Spørgsmål?

Vi står klar til at hjælpe dig