Slip for kalk i vandet med blødgøringsanlæg


I store dele af Danmark er der en stor mængde kalk i vandet. Kalk i vandet er på ingen måde skadeligt, men kan være generende fx når det kommer til vores kaffemaskine og kogekedler, som nemt kalker til og i forhold til rengøring især på badeværelser. Når man snakker om kalkindholdet i vandet, snakker man om blødt og hårdt vand. Betegnelsen ’hårdt vand’ bruger man om vand med et stort kalkindhold, og ’blødt vand’ bruges således om vand med et lavt indhold af kalk. Hos Tørring VVS har vi et godt udbud af vand blødgøringsanlæg.


Hold dit hjem og køkkenredskaber pæne med kalkfrit vand

 

Et blødgøringsanlæg er til dig, der ønsker at slippe for tilkalkning af bl.a. badeværelsesgulv, vandhaner og kaffemaskiner. Tilkalkning i kaffemaskiner, brusehoveder og vandhaner kan gøre, at vandet ikke kan løbe ordentligt ud, hvilket for mange er til gene i hverdagen. På vores badeværelser sætter kalken sig som hvide plamager og skjolder, som kan være vanskelige at fjerne.

Med kalkfrit vand holdes dine køkkenremedier såsom gryder, pander og glas pæne i længere tid, da de skånes for kalkpletter. Du vil også opleve, at der vil gå meget længere tid mellem, at det er nødvendigt at afkalke diverse køkkenmaskiner samt vandhaner. Blødgøringsanlægget skal installeres der, hvor vandet har sin indgang til huset. Der er et minimum af vedligeholdelse forbundet med anlægget, og det eneste krav er tilførsel af salt til vedligeholdelse. Blødgøringsanlægget er nemt at betjene, og det fortæller selv, hvornår der skal tilføres en salt.


Skån miljøet med kalkfrit vand


Hos Tørring VVS er vi opsatte på og passionerede omkring at udbyde miljøvenlige løsninger. Med et blødgøringsanlæg minimeres energiforbruget for eksempelvis elkedler og vaskemaskiner. Kalk blokerer for varmelegemet på apparaterne, og med kalkfrit vand bruges der derfor mindre energi på at koge vand og på at anvende vaskemaskinen. På den måde er du med til at skåne miljøet fra at bruge unødvendige mængder energi, mens du på samme tid letter dit eget budget. Alt i alt er et blødgøringsanlæg til stor fordel for både dig, dit hjem og din pengepung.


Ring til os og hør mere


Hos Tørring VVS er vores kunders ønsker og krav i højsædet, og vi sætter derfor en ære i at lytte til dig, så vi er sikker på, at du står tilbage med et slutresultat, du er tilfreds med og som lever op til dine ønsker. Vores kontor er placeret i Tørring, og herfra har vi en stor kundekreds i området omkring Vejle, Herning og Give. Har du spørgsmål til installation eller fordelene ved vores blødgøringsanlæg og afkalkning af vand, skal du ikke tøve med at kontakte os på telefon 75 80 15 20 eller sende en mail til toerringvvs@toerringvvs.dk. Her står vores dygtige og erfarne medarbejdere klar til at besvare dine spørgsmål, og vi kommer med glæde med et uforpligtende tilbud til dig.

Spørgsmål?

Vi står klar til at hjælpe dig