Slip for kalk med blødgøringsanlæg

Hos Tørring VVS har vi et godt udbud af blødgøringsanlæg. Et blødgøringsanlæg er til dig, der ønsker at slippe for tilkalkning af bl.a. badeværelsesgulv, vandhaner og kaffemaskiner. Med kalkfrit vand holdes dine køkkenremedier som eksempelvis gryder, pander og glas pæne i længere tid, da de skånes for kalkpletter. Blødgøringsanlægget skal installeres der, hvor vandet har sin indgang til huset. Der er et minimum af vedligeholdelse forbundet med anlægget. Det eneste krav er tilførsel af salt til vedligeholdelse. Blødgøringsanlægget er nemt at betjene, og det fortæller selv, hvornår der skal tilføres en salt. 

 

Skån miljøet med kalkfrit vand

Hos Tørring VVS er vi opsatte på at udbyde miljøvenlige løsninger. Med et blødgøringsanlæg minimeres energiforbruget for eksempelvis elkedler og vaskemaskiner. Kalk blokkerer for varmelegemet på apparaterne, og med kalkfrit vand bruges der mindre energi på at koge vand og på at anvende vaskemaskinen. På den måde er du med til at skåne miljøet fra at bruge unødvendige mængder energi, mens du på samme tid letter dit eget budget.

 

Ring til os og hør mere

Vores kontor er placeret i Tørring. Herfra har vi en stor kundekreds i området omkring Vejle, Herning og Give. Har du spørgsmål til installation eller fordelene ved vores blødgøringsanlæg, så skal du ikke være bange for at kontakte os på telefon 75 80 15 20 eller send en mail til toerringvvs@toerringvvs.dk.