VVS til Nybyggeri

Hos Tørring VVS kan vi hjælpe, hvis du går med drømme om nybyggeri. Et byggeri kræver mange forskellige samarbejdspartnere og hos Tørring VVS, kan vi hjælpe med VVS-arbejdet til det nybyggede hus i Herning, Vejle, Give og resten af Jylland.

 

Et lækkert badeværelse eller velfungerende bryggers

​I et nybyggeri er det altafgørende at rummene fremstår både moderne og praktiske. Vi har stor erfaring med alt inden for VVS-arbejde. Vi ved bl.a. hvor vigtigt det er at få et velfungerende bryggers, hvor der er god plads til opbevaring af overtøj, installation af vaskemaskine og tørretumbler samt et sted, hvor det grove køkkenarbejde kan klares ved en køkkenvask.

Når der skal vælges inventar til badeværelset, er det altid en svær beslutning, da det er en investering, som skal kunne holde i mange år. Hos Tørring VVS kan vi rådgive dig i forhold til de bedste løsninger inden for nybyggeri på markedet og hvad der samtidig passer til jeres behov og ønsker.

 

Vi har stor erfaring i branchen

Udover vores VVS-arbejde, har vi stor erfaring inden for grøn energi, hvor vi har specialiserede os i jordvarm og Varmepumper.

 

Vi er den ideelle samarbejdspartner

Ønsker du at høre mere omkring, hvad vi kan gøre for dig angående nybyggeri eller renovering, er du velkommen til at kontakte os på 75 80 15 20. Vi giver dig gerne et uforpligtende tilbud på dit nybyggeri og løser arbejdsopgaver i Vejle, Herning, Give samt resten af Jylland.

 

 

Spørgsmål?

Vi står klar til at hjælpe dig